Ιππασία

Η καλύτερη φροντίδα για τους πολύτιμους επισκέπτες μας

Θέλουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας μια μεγάλη εμπειρία διακοπών. Το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκης.

Η Φάρμα του Θανάση σας προσκαλεί να έρθετε και να βιώσετε την απολαυστική εμπειρία της ιππασίας σε ένα ασφαλές περιβάλλον . Η ύψιστη προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια και η ευημερία τόσο για τα άλογα όσο και για τους αναβάτες. Ο Θανάσης είναι ένας πραγματικός «γητευτής» και η αγάπη του για τα άλογα τον οδήγησε, το 2002, στη δημιουργία ενός ασφαλούς , σύγχρονου και υπεύθυνου κέντρου ιππασίας, όπου αναβάτες και άλογα μπορούν να διασκεδάσουν μαζί.
Όταν επισκέπτεστε τη φάρμα του Θανάση, πάντα θα υπάρχει κάποιος εκεί για να σας καλωσορίσει , να σας ξεναγήσει και να σας κάνει να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας. Όλα τα άλογα στη φάρμα του Θανάση τρέφονται σωστά, πεταλώνονται και φροντίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 Ο Θανάσης και η κόρη του Μιχαήλια συνεργάζονται με όλα τα άλογα χρησιμοποιώντας τη μέθοδο ¨Κατάρτισης της Ελευθερίας¨, όπου δεν χρησιμοποιείται καθόλου βία. Ο Θανάσης μιλάει ελληνικά, ενώ η Μιχαήλια μιλάει και αγγλικά. Η φάρμα του Θανάση είναι μια μεγάλη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους!

Μπορείτε να βρείτε εύκολα τη Φάρμα του Θανάση. Είμαστε μόλις 2 χλμ. από τη Νάουσα στο δρόμο προς Αμπελά.  Ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε!
H υπηρεσία αυτή παρέχετε από εξωτερικό συνεργάτη κατόπιν διαθεσιμότητας

Book Your Stay