Σχολή Καταδύσεων

Η καλύτερη φροντίδα για τους πολύτιμους επισκέπτες μας

Θέλουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας μια μεγάλη εμπειρία διακοπών. Το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκης.

divingΤο καταδυτικό κέντρο του Surfing Beach, στην Σάντα Μαρία, οργανώνει υποβρύχιες καταδυτικές εκδρομές στην περιοχή της Παρο-Ναξίας για περισσότερα από 23 χρόνια και μπορούμε να υποσχεθούμε, ότι μαζί μας θα καταδυθείτε με ασφάλεια, και θα σας ξεναγήσουμε στα καλύτερα υποβρύχια αξιοθέατα της περιοχής.

Η πολυετής εμπειρία μας στις καταδύσεις, ο άρτιος εξοπλισμός του καταδυτικού κέντρου και οι σύγχρονα καταρτισμένοι εκπαιδευτές μας, θα σας καθοδηγήσουν βήμα-βήμα στο να αποκτήσετε τις ικανότητες που χρειάζονται για μια συναρπαστική, ξεχωριστή, αξέχαστη κι ευχάριστη εμπειρία, στον σιωπηλό, μαγικό κόσμο του βυθού.

Όσοι έχετε ήδη αποκτήσει το πρώτο (ή τα πρώτα) σας πτυχία κατάδυσης και είσαστε έμπειροι πια, Θυμηθείτε!!! Η γνώση και οι δεξιότητες ποτέ δεν φτάνουν σε κάποιο τέρμα αλλά πάντα εξελίσσονται όσο εμείς εξελισσόμαστε, πέρα και πάνω από τα προηγούμενα όρια που κατορθώσαμε να πετύχουμε.

Αν θέλετε απλά να διασκεδάσετε, να συντηρήσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας μπορείτε να συμμετέχετε στις οργανωμένες εκδρομές που κάνουμε με τα παντώς καιρού φουσκωτά σκάφη της σχολής. Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερους από 30 διαφορετικούς καταδυτικούς προορισμούς (καιρού επιτρέποντος), που επισκεπτόμαστε σε μικρές ομάδες των 6-8 ατόμων.

Αν όμως είσαστε έτοιμοι να διευρύνετε τα όριά σας με συνεχιζόμενη εκπαίδευση, μπορούμε εκτός από τα προγράμματα, Έμπειρου Δύτη (Advanced Open Water), Δύτη Διασώστη (Rescue Diver) και Αρχηγού Κατάδυσης (Dive Master) που προσφέρουμε στη σχολή να παρακολοθήσετε και πιο προχωρημένα σχολεία ειδικοτήτων όπως, Σπηλαιοκατάδυση (Cavern Diver), Ναυαγιοκατάδυση (Wreck Diver), Βαθιά Κατάδυση (Deep Diver), κ.α.

Οι μικροί μας φίλοι από 8 ετών μπορούν να παρακολουθήσουν καταδυτικά προγράμματα στην πισίνα και στην θάλασσα και εκτός από τον υποβρύχιο κόσμο να γνωρίσουν και να εξελίξουν κοινωνικές και οργανωτικές δεξιότητες όπως η ομαδικότητα και η συνεργασία.

Το καταδυτικό μας κέντρο είναι πιστοποιημένο και λειτουργεί με τα πρότυπα των κορυφαίων διεθνών καταδυτικών οργανισμών PADI και CMAS, ενώ ή καταλληλότητα του εξοπλισμού φέρει την πιστοποίηση ετήσιου ελέγχου της Bureau Veritas.

Η δε ασφαλιστική κάλυψη παρέχεται από το παγκόσμιο δίκτυο ασφάλειας δυτών της DAN.

Book Your Stay