Σχολή WindSurf

Η καλύτερη φροντίδα για τους πολύτιμους επισκέπτες μας

exofyloΣτη μαγευτική παραλία της Σάντα Μαρία βρίσκεται το Surf Club για τους επισκέπτες που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τα θαλάσσια σπορ και να προσθέσουν λίγη περιπέτεια στις διακοπές τους. Το SURF CLUB δίνει τη δυνατότητα στους «γνώστες» της θάλασσας να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους άθλημα παρέχοντάς τους τον πιό κατάλληλο εξοπλισμό, που θα ικανοποιήσει και τους πιό απαιτητικούς του είδους. Για αυτούς που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν για πρώτη φορά και να γνωρίσουν τη μαγεία των θαλάσσιων δραστηριοτήτων, υπάρχουν έμπειροι εκπαιδευτές που θα χαρούν να σας μθήσουν στο χώρο αυτό.

Το Surf Club της Σάντα Μαρία είναι το πιο φημισμένο και κατάλληλο μέρος της Πάρου καθώς η τοποθεσία και οι καιρικές συνθήκες, επιτρέπουν κάθε είδος θαλάσσιας δραστηριότητας κατά τους θερινούς μήνες. Η θερμοκρασία του νερού κυμαίνεται από 16oC έως 25oC και η ένταση του ανέμου από 1 έως 8 BF.
Στο SURF CLUB εκτός από τον εξοπλισμό για surf που μπορείτε να νοικιάσετε, για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε, σας δίνετε η δυνατότητα για θαλάσσιο σκι, wakeboard, kneeboard, tubes, banana, αλεξίπτωτο θαλάσσης και ενοικίασης κανό.
Ο εξοπλισμός που παρέχεται για το surf είναι τα τελευταία μοντέλα των εταιρειών:
πανιά: MISTRAL, AHD, F2, ACE
σκάφη: NEILPRAYDE, NORTH SAILS.

Book Your Stay