Σχετικά με εμάς

Santa Maria Surfing Beach

Το Santa Maria Surfing Beach Village βρίσκεται σε μια μαγευτική παραλία με λευκή άμμο με γαλάζια κρυστάλλινα νερά, την παραλία της Σάντα Μαρία στην Πάρο.

Σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία διακοπών, απολαμβάνοντας τους ειδικά διαμορφωμένους κήπους που διακοσμούν την περιοχή των δωματίων, την υπέροχη παραλία της Σάντα Μαρία με τα γαλάζια κρυστάλλινα νερά, τη μοναδική πισίνα και τα πολλά είδηδραστηριοτήτων που μπορείτε να πραγματοποιήσετε στην παραλία!

Κάθε δωμάτιο είναι σχεδιασμένο με προσοχή και λεπτομέρεια για να σας προσφέρει άνεση και ιδιωτικότητα! Το Surfing Beach Village σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τύπων δωματίων για να επιλέξετε, με βάση τα προσωπικά σας πρότυπα και τις επιθυμίες σας.

Μπορείτε να επιλέξετε από τα δίκλινα δωμάτια, τα οικογενειακά δωμάτια ή την εκπληκτική παραθαλάσσια σουίτα μας.

Απολαύστε τη μοναδική θέα στον κήπο από το δωμάτιό σας απολαμβάνοντας μια τέλεια απόδραση, χρησιμοποιόντας τις μοναδικές υπηρεσίες μας.

Έχοντας μια πολυτελή διαμονή σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε διάφορες δραστηριότητες και υπηρεσίες. Μπορείτε να χαλαρώσετε στην παραλία στις ειδικές ξαπλώστρες και να απολαύσετε τον ελληνικό ήλιο. Αυτό το καταπληκτικό παραθαλάσσιο μέρος μπορεί να αποτελέσει καλοκαιρινή μνήμη για ολή σας την ζωή,είναι ενα μέρος που ονειρευόσαστε. Ένας πλούσιος μπουφές πρωινού σας περιμένει κάθε πρωί με ελληνικά και υγιεινά προϊόντα! Για την γαστρονομική σας ευχαρίστηση, το εστιατόριο self-service σας προσφέρει χειροποίητα ελληνικά πιάτα.

Για όσους θέλουν να κρατήσουν την φόρμα τους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους ή να απολαύσουν δραστηριότητες, ένα πλήρως εξοπλισμένο Surf Club σας περιμένει 2 λεπτά από το δωμάτιό σας!

Αν θέλετε να εξερευνήσετε τα κοντινά αξιοθέατα, έχουμε ασφαλείς χώρους αποθήκευσης αποσκευών, έτσι ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αποσκευές σας χωρίς καμία ανησυχία και να απολαύσετε τον περίπατό σας.

Το Surfing Beach Village σας δίνει πραγματικά μια μοναδική εμπειρία σε όλη τη διάρκεια της διαμονής σας, συνδυάζοντας την καταπληκτική τοποθεσία του με τις εξαιρετικές υπηρεσίες του.

Book Your Stay